foto-12

Locuitor al capitalei, reținut pentru furt! Momentul în care acesta sustrage un telefon mobil lăsat fără supraveghere – (VIDEO)

Polițiștii sectorului Râșcani au fost alertați pe data de 29 ianuarie, de către o tânără în vârstă de 20 ani, care le-a comunicat că i-a fost sustras telefonul mobil de model „Iphone 7” în caloare de 15.000 lei.

Ofițerii de investigații au stabilit că suspectul a sustras telefonul mobil din oficiul Moldtelecom a sectorului Râșcani, unde acesta a pătruns prin acces liber și, profitând de faptul că dispozitivul a fost lăsat fără supraveghere, l-a sustras. Acțiunile  individului au fost surprinse de camerele din incinta oficiului.

În urma măsurilor speciale de investigații și de urmărire penală bănuitul a fost identificat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 37 ani, locuitor a capitalei, anterior judecat pentru un șir de furturi. Fiind audiat, bărbatul și-a recunoscut vina.

Ulterior, suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind cercetat penal pentru furt.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green