img (2)

Lucrările de construcție de pe șantierul din str. N. Dimo, 7/3 au fost sistate urmare a nemulțumirii locatarilor din preajmă

Primăria Chişinău informează despre sistarea lucrărilor de construcție de pe terenul din str. Nicolae Dimo, 7/3, sectorul Râșcani al Capitalei. Decizia este luată în contextul apariției disensiunilor între locatarii blocurilor din preajma șantierului, care sunt împotriva edificării unei clădiri multietajate cu spații comerciale, parcare auto subterană și reprezentanții companiei de construcție.

La inițiativa administrației publice locale, a avut loc o ședință cu participarea părților implicate în conflict: locatarii blocurilor din preajma șantierului și agentul economic; precum și a reprezentanților Consiliului municipal Chișinău și preturii de sector.

Ca urmare a discuțiilor, reprezentanții municipalității au dispus suspendarea tuturor lucrărilor de pe șantier, până la emiterea unei decizii finale a instanței de judecată pe acest caz. Totodată, pentru soluționarea acestui conflict, consilierii municipali au propus agentului economic identificarea unui alt teren, în schimbul lotului de pe str. Nicolae Dimo, 7/3.

E de menționat că, anterior, primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a emis mai multe dispoziții pentru sistarea lucrărilor de construcție de pe șantierul respectiv, ca urmare a sesizărilor parvenite din partea locuitorilor din zonă.

Foto: chisinau.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green