img

Lucrările de reabilitare a căilor de acces în curțile de blocuri din sectoarele Botanica și Buiucani sunt finalizate

Primăria municipiului Chişinău informează că în prezent sunt finalizate lucrările de reabilitare a căilor de acces în curțile de blocuri pe adresele: str. Belgrad, 17-21, str. C. Brâncuși, 146, str. Independenței 32/2, 34/1 (sect. Botanica) și pe str. Ion și Doina Aldea Teodorovici, 10 – 19 (sect. Buiucani).

Intervențiile în cartiere s-au desfășurat în perioada 17 iunie – 09 august și au constat în așternerea unui nou strat de asfalt pe drumurile de acces și trotuare, schimbarea bordurilor și amenajarea teritoriilor.

De asemenea, în perioada curentă, sunt în desfășurare lucrări similare pe mai multe adrese din sectoarele Râșcani, Ciocana și Centru ale capitalei. Acestea sunt parte a Programului municipal de reabilitare a drumurilor de acces din intercartiere pe anul 2019.

Lucrările de reparație sunt executate de către doi subantreprenori (S.A „Edilitate” și S.R.L. „Nouconst”), contractați în bază de concurs, de către Î.M. Regia „Exdrupo”.

Volumul total al lucrărilor planificate pentru anul curent este de 60 mii m², iar în acest sens, în bugetul municipal au fost prevăzuți 20 de milioane de lei.

Foto: chisinau.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green