,maia

Maia Sandu: actualul parlament nu reprezintă voința cetățeanului

Liderul PAS, Maia Sandu, a declarat că actualul Parlament nu apără interesele cetățenilor și că formațiunea condusă de ea caută posibilități pentru a declanșa alegeri parlamentare anticipate.

„Noi vom căuta toate posibilitățile pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate, pentru că actualul parlament nu reprezintă voința cetățeanului. Știm cum unii deputați au ajuns să ocupe aceste funcții, aceste scaune în parlament și, evident, noi ne dorim un parlament care să reprezinte pe deplin voința cetățeanului”, a declarat Maia Sandu la Europa Liberă

Maia Sandu exclude crearea unei alianțe cu PDM și a afirmat că Igor Dodon vrea să dețină toată puterea în mâinele sale. Tot ea a mai adăugat că miza alegerilor prezedențiale din 2020 este ca țara să scape de  „un personaj care își dorește să devină un al doilea Plahotniuc, care vrea să captureze instituțiile statului”.

„Sarcina noastră este să construim un stat adevărat, care să îi protejeze pe cetățeni, care să le creeze oportunități cetățenilor, care să-și îndeplinească funcțiile de bază față de cetățeni. Și din această funcție poți să contribui la această sarcină importantă”, a adăugat Maia Sandu.

Referindu-se la candidatul pentru alegerile prezidențiale, Maia Sandu a menționat: „Cu siguranță o să participăm cu un candidat care să poată să îl alunge pe Dodon de la conducerea țării”.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green