hgg

Maia Sandu, în discuție cu Jürgen Hardt, purtătorul de cuvânt în chestiuni de politică externă al Grupului CDU/CSU

Prim-ministrul Maia Sandu a avut ieri o întrevedere cu Jürgen Hardt, purtătorul de cuvânt al Grupului CDU/CSU și specialist în chestiuni de politică externă.

Oficialii au făcut un schimb de opinii privind evoluțiile politice din Republica Moldova. În cadrul întrevederii, Premierul a apreciat sprijinul continuu oferit țării noastre de către autoritățile Germaniei și a reiterat intenția Guvernului de la Chișinău de a îmbunătăți relațiile bilaterale cu partenerii europeni.

Maia Sandu a dat asigurări că principalele obiective ale Executivului rămân lupta cu corupția, consolidarea instituțiilor statului și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor în general.

La rândul său, oficialul Jürgen Hardt a remarcat evoluțiile pozitive din Republica Moldova și a confirmat disponibilitatea autorităților Republicii Federale Germane de a continua să ofere suport și asistență tehnică țării noastre în procesul de implementare a reformelor reale, de lungă durată.

Foto: gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green