torgovlya-lyudmi

Mâine, la Chișinău se va da startul campaniei de informare „Invizibili printre noi”, dedicată prevenirii traficului de ființe umane

Miercuri, 18 octombrie, în capitală va avea loc lansarea Campaniei de informare „Invizibili printre noi”, eveniment organizat de Comitetul Național pentru Combaterea Traficului de Ființe Umane (CN CTFU) în parteneriat cu Misiunea Organizației Internaționale pentru Migrație din Moldova.

Astfel, timp de o săptămână, în perimetrul „Porților Sfinte” (Arcul de Triumf), vor fi expuse 10 figurine, ce reprezintă adulți și copii, pe care sunt inscripționate istorii reale, trăite de victimele traficului de ființe umane (TFU).

De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc un atelier de lucru cu membrii Echipelor Multidisciplinare Teritoriale din mun. Chișinău, în cadrul căruia vor fi discutate subiecte relevante asigurării funcționalității mecanismului interinstituțional de asistență, protecție a victimelor TFU și prevenire a cazurilor de TFU.

Imaginesimbol: telegraf.com.ua

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green