cdf203dc31be3451bfc436d38ffc3c00_800_420

Manechinul Rick Genest, cunoscut ca „Zombie Boy”, s-a sinucis la 32 de ani

Modelul canadian Rick Genest, cunoscut ca Zombie Boy, care a apărut şi în videoclipul piesei “Born This Way”, interpretată de Lady Gaga, s-a sinucis la vârsta de 32 de ani, notează Mediafax, cu referire la presa internațională.

Informaţia despre decesul lui Genest a fost anunţată joi pe platforma de socializare online Facebook de agenţia de modele Dulcedo Management, cu care lucra manechinul, o figură atipică în lumea modei.

Zombie Boy a devenit cunoscut în domeniul modei prin faţa, scalpul şi corpul în întregime tatuate. De altfel, numele acestuia a fost înscris în Guinness World Records în 2011, deţinând recordul pentru cele mai multe tatuaje reprezentând oase (139) şi cele mai multe tatuaje reprezentând insecte (176).

De-a lungul carierei, a defilat pentru case de modă celebre, precum Thierry Mugler, şi a pozat în reviste ca Vogue, GQ şi Vanity Fair.

Lady Gaga, care a contribuit din plin la succesul tânărului, a scris pe platforma de micro-blogging Twitter că acesta s-a sinucis, miercuri, confirmând o informaţie publicată de People. Starul pop şi-a exprimat regretul şi a vorbit fanilor despre pericolele depresiei.


Foto: Meaww

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green