uouo

Mărfuri de contrabandă în valoare de peste un milion de lei, confiscate de Poliție

Ofițerii Serviciului investigare fraude economice din Anenii Noi au identificat şi documentat, de la începutul anului curent, un grup de persoane, specializat în introducea ilegală din Ucraina în Republica Moldova, prin regiunea transnistreană, a mărfurilor de larg consum în proporţii deosebit de mari, prin eludarea controlului vamal.

Polițiștii au oprit recent pentru verificări, în apropierea satului Calfa, raionul Anenii Noi, un autovehicul de model „Volkswagen Crafter”, condus de un bărbat de 25 de ani, locuitor al satului Oniţcani, raionul Criuleni, fiind însoțit de un locuitor al satului Pitușca, raionul Călărași, de 38 de ani.

În urma verificării automobilului, oamenii legii au depistat și ridicat mărfuri de larg consum (încalţăminte, haine, produse chimice de uz casnic, mărfuri pentru igienă personal), în valoare de 1.200.000 lei.

Cei doi bărbați sunt cercetați penal pentru contrabandă cu mărfuri de larg consum. Aceștia riscă de la 27.500 la 47.500 de lei sau închisoare până la 5 ani.

Foto: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green