28

Mărturisirile autorului dublului omor din pădurea de la Soroca! Bărbatul ar mai fi ucis o adolescentă acum șase ani – (VIDEO)

Poliția a venit cu detalii în cazul dublului omor de la Soroca, care se presupune că ar fi fost comis de un tânăr de 22 de ani. Crima a fost săvărșită la 2 iulie curent, iar la 7 august oamenii legii au reținut suspectul. Este vorba despre cazul femeii de 42 de ani și a fiicei acesteia de 15 ani, bătute până la inconștineță și incendiate într-o pădure. 

Citiți și: O femeie și fiica acesteia, găsite moarte într-o pădure de la Soroca! Poliția a reținut un suspect

Poliția din Soroca a fost alertată în seara zilei de 1 august, precum că, în fâșia forestieră de la marginea traseului Soroca – Florești, între satele Pârlița și Dumbrăveni, a fost depistat un cadavru necunoscut cu semne de putrefacție și parțial carbonizat. Polițiștii au identificat cadavrul femeii, iar trei zile mai târziu, în același loc, doar că la o distanță de 1.000 de metri, a fost găsit cel de-al doilea cadavru cu semne de putrefacție, la fel parțial carbonizat.

Audiat de poliție, suspectul și-a recunoscut vina. Acesta a declarat cu lux de amănunte scenariul crimei. În ziua cu pricina, victimele au oprit o mașină de ocazie pentru a ajunge la Soroca. Suspectul, aflându-se la volanul unei mașini, s-a oferit să le ajute. Pe drum, între acesta și pasagere s-a iscat un conflict, în urma căruia victimele au sărit din mașină și au fugit.

Individul mprturisește că a stopat unitatea de transport și s-a luat după ele. Pe femeie a găsit-o în pădure, i-a aplicat mai multe lovituri, până a lăsat-o fără cunoștință. Apoi a dat de urma adolescente cu care a procedat la fel. Ulterior, pentru a ascunde probele infracțiunii, suspectul le-a dat foc.

De asemenea, în cadrul audierilor, suspectul a recunoscut că a mai comis o crimă în luna iunie a anului 2012, ar fi omorât o fată care pe atunci avea 15 ani,  după care a aruncat cadavrul într-un iaz.

Tânărul este reținut pe 72 de ore și riscă detenție pe viață. La moment polițiștii și procurorii întreprind acțiuni de investigație pentru a stabili toate circumstanțele.


Foto/Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green