11

Meci amical al selecționatei Moldovei cu România în lumea jocurilor virtuale, PES 2020

Naționala Moldovei va juca un meci amical contra reprezentativei României la eFotbal, PES 2020! Partida este organizată de FRF, cu sloganul “Meciul prieteniei, împreună împotriva pandemiei”, iar sumele obținute din vânzarea biletelor virtuale vor ajunge la cei ce luptă în prima linie cu coronavirusul, prin intermediul UNICEF.

Federația Moldovenească de Fotbal te invită să încurajezi echipa națională de eFotbal, care a fost la un pas de calificarea la eEuro și să contribui direct, prin intermediul fotbalului, la susținerea luptei noaste comune cu coronavirusul!

În meciul cu România, Moldova va fi reprezentată de Dan Moroșanu.

România-Moldova se va disputa pe 15 aprilie, de la ora 20:00, iar duelul va fi transmis live de PRO X, pagina Echipei Naționale a României (facebook) și FRF TV (youtube).

Cei care doresc să procure bilete virtuale o pot face de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

Prețul unui bilet virtual este de 10 lei românești și poți achiziționa oricâte bilete dorești, până pe 15 aprilie, data partidei, inclusiv. Din toate sumele încasate, UNICEF va achiziționa echipamente necesare pentru lupta cu pandemia COVID-19, pe care le va dona asistenților sociali din România.

foto: fmf.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green