26951763_10213444487378154_2452561980167025980_o

Mii de români protestează la București împotriva modificărilor Legilor Justiției – (VIDEO)

Mii de români din toate colțurile țării au au ieșit la protest, sâmbătă seara, în Piaţa Universităţii din București, pentru a se pronunța împotriva modificării legilor justiţiei.

Protestatarii s-au adunat atât de o parte cât şi de cealaltă a Pieţei Universităţii, la fântână, dar şi în faţa Teatrului Naţional. Zona protestului este delimitată cu garduri de protecţie. Mulțimea are pancarte cu mesaje, printre care: „Toţi pentru justiţie”, „Din dragoste pentru România”, „#Rezist”, „Hoția şi prostia conduc România”. Oamenii strigă într-un glas: „PSD, ciuma roşie”, transmite Agerpres.

Protestatarii au blocat Bulevardul Magheru, după ce au reuşit să rupă cordonul de jandarmi. După ce unii s-au îmbrâncit cu reprezentanții forțelor de ordine, aceştia au reuşit să rupă cordonul şi să pătrundă pe carosabil.

Circulaţia pe Bulevardul Magheru este blocată, în zona Piaţa Universităţii. Incidente au fost şi la Pasajul Universităţii, între jandarmi şi protestatari, unde mai mulţi oameni au forţat cordonul format de forţele de ordine pentru a ajunge la miting, informează Mediafax.

„În seara aceasta protestăm împotriva modificărilor legilor justiţiei care au fost aprobate de Parlament şi împotriva modificărilor codurilor penale care au fost anunţate. Nu uităm de codul fiscal sau de formularul 600, nici de criza economică în care coaliţia de la guvernare a dus ţara (puterea de cumpărare a scăzut dramatic din cauza inflaţiei, cursul EURRON se află la maxim istoric, peste 4.66, iar datoria externă a României a crescut cu 1.3 miliarde EUR în primele 10 luni ale lui 2017). Şi nu uităm de dispreţul pentru democraţie şi transparenţă al PSD-ALDE-UDMR”, se arată în mesajul postat pe Facebook de comunitatea Coruptia Ucide.

Foto: Dan Mihai Balanescu

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Pop Mihai at |

  Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green