Vlad_Plahotniuc_-_EDM_November_3__2015

Ministerul de Interne al Ucrainei anunță despre o tentativă de omor asupra lui Vlad Plahotniuc

Ministerul de Interne din Ucraina anunță despre o tentativă de omor asupra controversatului om de afaceri, liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

În cadrul unui briefing susținut astăzi, ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov, și șeful Poliției ucrainene, Serghei Kneazev, au comunicat despre rezultatele operațiunii de identificare și reținere a membrilor unei grupări criminale, care a avut loc, concomitent, la Kiev și Chișinău.

„Au fost reținuți toți membrii acestei grupări – de la cei care au comandat infracțiunea până la executori și complici. Au fost ridicate sume bănești și arme la Chișinău, iar la Kiev au fost încătușați organizatorii”, a precizat șeful Poliției ucrainene.

La moment, au loc percheziții în vederea obținerii probelor suplimentare. Procurorii urmează să solicite mandate de arest preventiv pe numele suspecților.

Deocamdată, reprezentanții PD, inclusiv liderul acestuia, nu au comentat cazul.

Foto: independent.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Sandu at |

  Ploua, ploua! Babele se oua cu minciuni trroooooo! Hopa, hopa! Sa auda Europa…

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green