jhgfgh

Moldovean prins cu permis de conducere fals în punctul de trecere Tudora

Un moldovean riscă să fie cercetat penal pentru prezentarea la controlul de frontieră a permisului de conducere cu semne vădite de falsificare, care l-a perfectat acum câțiva ani prin intermediul unei persoane necunoscute. Incidentul a fost semnalat de către polițiștii de frontieră din Tudora la prima oră a dimineții.

Pe sensul de ieșire din țară s-a apropiat la linia de control un mijloc de transport de model Opel Astra cu plăcuțele de înmatriculare naționale. La solicitarea inspectorului PF, conducătorul auto a prezentat actele necesare printre care și permisul de conducere. Ultimul, s-a dovedit a fi falsificat deoarece elemente de protecție nu coincideau cu cele unui act veridic. Fapt confirmat și cu ajutorul tehnici din dotare.

Audiat, șoferul, locuitor al orașului Chișinău în vârstă de 30 de ani, a comunicat că nu cunoaște despre cele depistate. Permisul l-a perfectat acum șapte ani substituindu-l pe cel de tip vechi, iar până în prezent nu a avut nicio problemă. Totuși, a afirmat că în lipsă de timp a apelat la ajutorul unei persoane străine.

În repercursiune, polițiștii de frontieră au întocmit proces-verbal de audiere și constatare a infracţiunii, iar pentru a-și continua călătoria la volanul mașinii s-a urcat soția acestuia.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green