3

Moldoveanca Emily Istrate va colabora cu un renumit producător și compozitor din Los Angeles

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu Emily Istrate, tînăra interpretă de 15 ani din Moldova, care a cucerit ucrainenii și românii cu vocea sa în concursurile „Golos Deti”, „Next star”, și alte festivaluri internaționale, ocupînd locuri de frunte.

La solicitarea familiei Istrate, șeful statului a decis să susțină această domnișoară talentată, în vederea participării la un proiect de promovare pe piața internațională a tinerilor talente din fostele țări CSI.

Este vorba despre o colaborare între Emily Istrate și renumita companie a cunoscutului producător și compozitor de cîntece „2220 Record LLC by Bryan Todd” din Los Angeles, care a lansat mari nume pe piața muzicală internațională. Colaborarea presupune înregistrarea unui album de debut, înscrierea propriilor single-uri, semnate de Bryan Todd, promovarea în Top Pop 40 Award, Radiouri, Radio BBC, TV etc.

Igor Dodon a menționat că promovarea tinerelor talente este o prioritate pentru instituția prezidențială. Șeful statului i-a urat domnișoarei Emily succes în realizarea acestor planuri ambițioase și în promovarea imaginii țării noastre peste hotare.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green