rttt

Moldovenii care au suferit în accidentul din Ucraina au fost aduși acasă

În după amiază zilei de ieri, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a adus în Republica Moldova cele două persoane traumatizate în urma accidentului de circulație din Ucraina. Este vorba despre o femeie în vârstă de 29 de ani și un bărbat de 35 de ani, care au avut de suferit. 

Pentru a prelua pacienții, echipajul SMURD s-a deplasat cu două ambulanțe în regiunea Vinița, Ucraina. Pe parcursul drumului, persoanele au fost monitorizate constant de medicii și paramedicii SMURD. Oamenii au fost aduși în siguranță la Chișinău, fiind ulterior internați la Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

Amintim că accidentul grav de circulație cu implicarea cetățenilor țării noastre s-a produs la data de 08 februarie în regiunea Vinița, Ucraina. În urma accidentului trei persoane: o femeie și un bărbat în vîrstă de 26 de ani și un alt bărbat în vîrstă de 44 de ani au decedat, iar alte 4 persoane au suferit diverse traumatisme.


Foto/Video: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green