10891983_831379280234195_3162996350371070431_n

Moment emoționant pentru o tânără jurnalistă. A fost cerută de soție chiar în timpul unei nunți – VIDEO

Cea mai frumoasă zi din viața prietenei sale a devenit și pentru ea deosebită. Tatiana Calișciuc, tânără reporteriță la postul de televiziune Pro TV Chișinău, a fost cerută de soție chiar în timpul unei nunți la care a fost invitată împreună cu iubitul ei, Augustin Nastas.

Tradiția spune că fata care va prinde buchetul aruncat de mireasă, urmează să se căsătorească în timpul apropiat. În cazul Tatianei, propunerea nu s-a lăsat mult așteptată.

Cum s-a pomenit cu buchetul în mână, iubitul ei a luat microfonul, iar sala s-a umplut de liniște și suspans. „Aș vrea să o am alături de mine toată viața”, aceste prime cuvinte rostite au emoționat-o pe Tatiana până la lacrimi. Apoi Augustin i-a dat întrebarea „simplă și bine chibzuită” – vrei să fii soția mea? La care tânăra jurnalistă a răspuns printr-un „DA” ferm.

După ce a postat pe contul său de Facebook video-ul cu gestul incredibil al viitorului ei soț, a primit zeci de comentarii în care prietenii îi felicită pe cei doi și le urează casă de piatră. Tot din comentarii aflăm că nunta e planificată pentru anul 2016, iar propunerea făcută s-a defășurat după un scenariu bine pus la punct. Conform acestuia, era prevăzut din start ca Tatiana să prindă buchetul.

Mai jos, urmăriți VIDEO care vorbește de la sine:

Sursa foto/video: Tatiana Calișciuc via Facebook

Irina Postolachi

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. lola at |

  Frumos, bravo!!! Casa de piatra :)

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green