45256025_2192377561021924_2324142095335424000_n

Momentul în care doi tineri scot safeul cu bani dintr-o instituție din Comrat – (VIDEO)

Doi tineri de 21 și 27 de ani sunt suspectați de săvârșirea unui furt în proporții deosebit de mari. Aceștia ar fi pătruns la data de 20 septembrie, într-o încăpere de credidare din orașul Comrat, de unde au sustras un safeu în care se aflau mijloace bănești şi alte bunuri materiale, în valoare de 137.642.

Aceștia ar fi acționat pe timp de noapte, cu cagule pe cap, deteriorând ușa de la intrare, astfel în câteva secunde, suspecții au săvârșit infracțiunea. După ce au sustras safeul, au scos banii din safeu cu ajutorul unei răngi metalice. Deteriorat, safeul a fost găsit într-un lacul de la marginea orașului Comrat.

În urma investigațiilor întreprinse de Direcția Combaterea Crimei Grave a Inspectoratului Național de Investigații s-a stabilit că, aceștia sunt originari din UTA Găgăuzia și că săvârșesc furturi din întreprinderi de pe teritoriul țării.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților de ofițerii de investigații și polițiștii din Comrat, procurorii Procuraturii UTA Găgăuzia și cu suportul ofițerilor de la BPDS„Fulger”, au fost depistate și ridicate mai multe bunuri a căror proviniență nu este cunoscută.

La moment, unul dintre suspecți este reținut pentru 72 de ore, celălalt urmează să fie anunțat în căutare. Persoanele culpabile de o asemenea infracțiune riscă pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.


Foto/Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green