img

Muncitorii finalizează lucrările de reabilitare a străzilor V. Scutari și E. Coca din capitală

Primăria Chişinău informează că în prezent sunt finalizate lucrările de reabilitare a străzilor V. Scutari (sectorul Botanica) și E. Coca (sectorul Buiucani).

De asemenea, sunt în lucru următoarele artere: bd. Traian, str. Ialoveni, str. P. Rareș și str. Studenților. Acestea sunt parte a Programului municipal 2019 de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe 11 străzi din capitală, iar bugetul prevăzut în acest scop este de 36 mil. lei.

Termenul de reabilitare a drumurilor din oraș, prevăzute în Program este finele lunii august, curent, iar volum total ce urmează a fi reparat este de 83 mii m².

Lucrările sunt executate de către Î.M. „Regia Exdrupo” și constau în frezarea și asfaltarea integrală a stratului de uzură, precum și reabilitarea trotuarelor și a bordurilor.

De asemenea, în perioada de referință, vor mai intra în reparație și străzile: V. Belinski, bd. Renașterii Naționale, str. C. Vârnav, str. N. Zelinschi și str. Socoleni.

Foto: chisinau.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green