foto-33

Muniţii, depistate într-o fâşie forestieră din sectorul Râșcani al capitalei

Ofițerii de investigație din capitală au intrat în posesia unei informații operative, precum că în fâșia forestieră din sectorul Râșcani, într-un ascunziș, sunt depozitate muniții.

La fața locului a fost depistat un săculeț cu 267 de cartușe, un amotizator, 25 percutoare pentru focos de instruire, imitare, 4 amorsare de instruire, imitare, un obiect de formă conică  explozibil artizanal . Astfel au fost solicitați angajații Centrului tehnico- criminalistic și expertize judiciare din cadrul IGP pentru a fi ridicate, sigilate și transportate în condiții speciale de securitate. Acestea vor fi supuse unor expertize balistice.

Totodată, au fost demarcate acțiuni suplimentare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și complicilor în acest caz.

Conform legislaţiei penale în vigoare, suspectul riscă să fie sancţionat cu amendă în mărime de la 13.000 lei la 27.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani.


Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green