12507346_1231871053496740_3170696816701986399_n

Nicio săptămână fără moțiune! Socialiștii cer demisia ministrului Finanțelor, Octavian Armașu

Promisiunea lui Igor Dodon – „Nico ședință de Parlament fără moțiune de cenzură” este valabilă în continuare. De această dată, fracțiunea PSRM a cerut în plen demisia ministrului Finanțelor, Octavian Armașu, înaintând o moțiune de cenzură simplă în acest sens. 

Socialiștii și-au motivat inițitiva, invocând faptul că Octavian Armașu nu-și îndeplinește obligațiunile de serviciu. „În cele 6 luni de când este ministru al Finanțelor a demonstrat că problemele Moldovei nu sunt și problemele dumnealui”, a declarat deputatul PSRM Corneliu Furculiță.

Precizăm că în cadrul ședinței de astăzi a Legislativului se va examina moțiunea simplă înaintată împotriva ministrului Educației, Corina Fusu, iar săptămâna viitoare, la tribuna centrală este așteptat și ministrul Apărării, Anatol Șalaru.

De menționat că socialiștii s-au arătat nemulțumiți de faptul că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip nu a fost susținută de colegii din opoziție, asta deși, anterior, aceștia au susţinut public inițiativa şi au prezentat propriile completări la textul documentului. Ulterior, liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat că fracțiunea sa va recurge la înaintarea săptămânală a moțiunilor simple împotiva fiecărui membru în parte din cadrul Executivului. „Va fi chemat „la covor” câte un ministru al acestui Guvern oligarchic până când o să ajungă şi rândul lui Filip”, a subliniat acesta.

Foto: mf.gov.md

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Gheorghe at |

  Bravo lor, macar cineva se lupta cu plahotniucismul.

  Reply
 2. Anonymous at |

  Cred că Dodon a făcut un pariu cu cineva, el vrea să răstoarne guvernul, prostii….. mai bine s-ar ocupa de sărăcia din ţară.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green