1

Nicolae Botgros are o formă severă de COVID-19

Maestrul Nicolae Botgros, fiind diagnosticat cu virusul COVID-19, a fost transferat la Institutul de Medicină Urgentă în seara zilei de 26 octombrie, după ce inițial fusese internat într-un spital guvernamental.

Informația a fost oferită de către purtătoarea de cuvânt a Instituitului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene. Ea însă nu a precizat în care instituție medicală a fost inițial internat dirijorul, transmite Basarabia.md cu referire la Tv8.md.

„În prezent Nicolae Botgros face o formă severă de COVID-19 și este internat în Secția Reanimare. Tratamentele sunt coordonate multidisciplinar cu cei mai buni specialiști din țară”, a comunicat Dorina Arsene.

Fiul maestrului, Corneliu Botgros a declarat pentru Publika faptul că mai multe persoane din Orchestra „Lăutarii” au fost testate pozitiv.

Lăutarul a mai adăugat că mai multe detalii nu ştie pentru că ei sunt izolaţi în spital fără telefoane. Iar despre starea lor află doar de la șeful secţiei unde sunt internaţi.

foto: stiri.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green