IMG_0634

O bătrână din Chișinău a ajuns la spital, iar un bărbat din Cahul a decedat după ce locuințele le-au fost cuprinse de foc

O bătrână din capitală a ajuns la spital cu intoxicație, iar un bărbat din raionul Cahul a decedat după ce locuințele acestora au fost cuprinse de flăcări. 

Primul caz a avut loc ieri într-un apartament de pe str. Armenească nr.30 din capitală. Incendiul s-a produs la balconul unei locuințe de la etajul trei. La ora 13:33 pompierii au fost alertați pentru a interveni la fața locului. Ajunși, salvatorii au reușit localizarea arderii fără ca acesta să obțină răspândire.

În urma incendiului a fost afectat balconul și parțial o încăpere, iar proprietara în vârstă de 87 ani a fost transportată la spital în stare de șoc cu intoxicație ușoară. Circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior.

Un alt incendiu în care a avut de suferit un bărbat a avut loc în localitatea Spicoasa, raionul Cahul. Aici proprietarul în vârstă de 58 de ani a decedat după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Arderea a afectat doar lenjeria de pat, iar bărbatul a fost găsit de săteni la podea. Toate circumstanțele acestui caz sunt investigate, o versiune inițială înaintă de specialiștii IGSU este imprudența în timpul fumatului.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează că nerespectarea regulilor antiincendiare poate provoca consecințe fatale. De la începutul anului 2017 în Republica Moldova au avut loc 1.600 incendii în care au decedat 82 de persoane.

Imagine simbol: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green