img_9951

O casă din Florești, „curățată” de trei indivizi în timp ce proprietara lipsea! Din banii furați, unul dintre făptași și-a cumpărat mașină

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani, din raionul Ocnița și orașul Florești, sunt cercetați penal pentru furt în proporții deosebit de mari.

Despre comiterea infracțiunii, polițiștii din Florești au fost sesizați la 23 ianuarie curent. Victima le-a comunicat oamenilor legii că persoane necunoscute au pătruns în locuință în timp ce se afla la serviciu, sustrăgând bijuterii din aur și mijloace financiare, cauzând un prejudiciu de circa 460 mii lei.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigații, suspecții au fost identificați. Obiectele din aur au fost recuperate, iar cu banii furați unul dintre indivizi și-a achiziționat un automobil de model  BMW.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă de la 7 la 12 ani de închisoare.

Foto: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green