Captureny

O fabrică de mobilă din Comrat, cuprinsă de flăcări! În teren au intervenit 9 autospeciale cu un efectiv de 70 de pompieri

În această diminineață pompierii au fost solicitați să intervină la lichidarea a unui incendiu de proporții izbucnit pe strada Lenina, 11 din municipiul Comrat. Apelul la Serviciul unic pentru apeluri de urgență 112 a fost recepționat la ora 10:09.

Conform datelor IGSU, o fabrică locală de mobilă a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului au fost îndreptate 9 autospeciale de intervenție cu un efectiv de peste 70 de salvatori și pompieri. Pentru lichidarea incendiului au fost implicați angajații IGSU din subdiviziunile Comrat, Ceadîr-lunga, Cimișlia.

Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că flăcările au distrus o suprafață de circa 1.000 m2 a unui depozit cu materiale de asamblarea mobilei. Incendiu a fost localizat la ora 11:15 și lichidat complet la 13:30. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit.

Toate circumstanțele, prejudiciile și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green