1

O femeie de afaceri din Bălți, arestată pentru că ar fi pregătit omorul la comandă al amantei fostului soț

La solicitarea procurorilor din cadrul oficiului Nord al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), o femeie de afaceri din orașul Bălți a fost plasată în arest pentru pregătirea omorului la comandă al amantei fostului său soț.
În acest scop, femeia de 57 de ani a întreprins acțiuni concrete întru obținerea din baze de date, accesate ilegal privind adresele de serviciu, de domiciliu și ale unor rude apropiate victimei.
Ulterior, aceasta a identificat un executor care urma să comită omorul în municipiul Chișinău, fapt pentru care i-a promis remunerarea cu cinci mii de euro.
Bărbatul a colaborat din start cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații al Inspectoratului General al Poliției al MAI, care în rezultatul măsurilor speciale de investigații, au documentat faptele infracționale.
În scopul acumulării probelor,  omorul victimei a fost înscenat, iar în baza imaginilor fotografice prezentate de către bărbat clientei învinuite, aceasta i-a oferit banii promiși.
Prin urmare, procurorii PCCOCS, oficiul Nord, au reținut în flagrant învinuita, iar apoi demersul privind aplicarea arestului preventiv pentru 30 de zile a fost admis de judecători.
foto: procuratura.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green