28161545_1993680667327380_2227425118989376864_o

O femeie din Hâncești a decedat ieri în urma unui incendiu! Vecinii au găsit-o fără suflare în locuință

O femeie în vârstă de 62 de ani și-a pierdut viața într-un incendiu care a izbucnit în casa acesteia din localitatea Bujor, raionul Hâncești. Cazul a avut loc ieri-sera.

Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, proprietara a fost găsită în pat fără suflare de niște consăteni, salteaua și lenjeria fiind arse. Intervenția pompierilor nu a fost solicitată întrucât incendiul s-a autostins, iar femeia a fost depistată mult prea târziu de săteni.

Primele investigații arată că arderea, cel mai probabil, s-a produs în urma încălcării regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei de încălzit.

Potrivit datelor IGSU, de la începutul anului 2018, din cauza sobelor și a coșurilor de fum defecte, în Republica Moldova s-au produs 73 de incendii în care au decedat 27 persoane. Salvatorii atenționează oamenii să fie foarte prudenți la utilizarea surselor și instalațiilor de încălzit și să apeleze la specialiști în cazul în care acestea sunt defecte.

Imagine simbol: IGSU via Facebook

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green