politia-nu-treceti

O femeie din Trușeni, ucisă de propriul fiu! Poliția a reținut individul

Un bărbat de 34 de ani, domiciliat în comuna Trușeni din mun. Chișinău, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectat de omorul mamei sale.

Crima a fost săvârșită în dimineața zilei de astăzi, 3 ianuarie, oamenii legii fiind alertați de un locuitor al comunei, care a declarat că și-a găsit vecina fără suflare în locuință.

Deplasându-se la fața locului, grupa operativă a depistat cadavrul femeii în vârstă de 70 de ani, iar în urma examinării medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit în urma leziunilor în regiunea capului.

Ulterior, în urma unui șir de măsuri complexe de investigație, pe urme fierbinți individul a fost reținut, acesta s-a dovedit a fi fiul victimei. În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vina.

Bănuitul este reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău și este cercetat penal pentru omor intenționat, acesta riscă închisoare până la 20 de ani sau detenție pe viață.

Foto: canal2.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green