g

O femeie și fiica acesteia, găsite moarte într-o pădure de la Soroca! Poliția a reținut un suspect

O femeie în vârstă de 42 de ani și fiica acesteia de 15 ani au fost găsite moarte într-o pădure din apropierea satelor Pârliţa şi Dumbrăveni de pe traseul Soroca-Floreşti. Acestea ar fi fost ucise încă la începutul lunii iulie, însă crima a fost descoperită acum. Poliția a reținut și un suspect în acest caz.

Victimele sunt de etnie romă, originare din satul Bădiceni. Cele două au ieşit în dimineața zilei de 2 iulie la drum să prindă o maşină de ocazie şi să plece într-un sat din apropiere. Un tânăr a staționat şi le-a luat. La mijloc de drum, între femeie şi şofer s-a iscat o ceartă. Ajunşi la marginea unei păduri, adolescenta a sărit prima din maşină, după care a fost urmată de mama sa. Individul a oprit motorul şi a pornit în pădure să le caute, scrie Publika.md.

Femeia a fost găsită prima şi bătută până la inconştienţă, iar la un kilometru distanţă a găsit-o şi pe fata acestei, procedând cu ea la fel. Pentru a ascunde urmele crimei, bărbatul a dat foc cadavrelor. Corpul neînsufleţit al femeii a fost găsit pe 1 august, în stare de putrefacţie, de către un trecător.

Peste trei zile oamenii legii au depistat şi cel de-al doilea cadavru, de asemenea, în stare de putrefacţie. Suspectul a fost reţinut. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă ani grei de puşcărie.

media_153381384973086800
Foto: Observatorul de Nord

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green