soba-romaniatv.net_1

O femeie și trei copii s-au intoxicat cu monoxid de carbon la Edineț

O femeie și trei copii s-au intoxicat cu monoxid de carbon în domiciliul lor din orașul Cupcini, raionul Edineț. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat ieri-seara, la ora 20:18.

La fața locului s-au deplasat angajații Direcției Situații Excepționale Edineț. Ajunși, pompierii au stabilit că o femie în vârstă de 29 de ani și trei copii în vârstă de 11, 3, și 2 ani s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la sobă. Incendiu în locuință nu s-a produs.

Persoanele intoxicate au fost transportate la spital în stare de gravitate medie stabilă pentru investigații medicale. În dimineața zilei de azi, familia a fost externată. Viața membrilor acesteia nu este în pericol. Cazul este cercetat de către organele de drept.

Pentru a evita producerea situațiilor excepționale pompierii recomandă ca sobele de încălzit să fie exploatate corespunzător, la fel și aparatele electrice de încălzit. În caz de situații de risc cetățenii sunt rugați să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112.

Foto: radioiasi.ro

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green