fd

O fetiță care suferă de cancer a donat pentru casa lui Ilie Bivol, deși vloggerul ar fi refuzat anterior să-i distribuie cazul – (VIDEO)

După ce ieri, vloggerul moldovean Ilie Bivol a anunțat într-un video că i-a ars casa, cerând fanilor să-l susțină financiar prin donații, internauții s-au împărțit în două tabere: cei care spun că sunt gata să-l ajute și cei care menționează că tânărul s-a apucat de cerșit și nu merită sprijinul abonaților săi.

Citiți și: Casa vloggerului Ilie Bivol, distrusă de un incendiu care a izbucnit în dimineața de Crăciun! Tânărul le cere ajutor fanilor – (VIDEO)

Între altele, o fetiță în vârstă de 9 ani din Drochia, pe nume Irina, care suferă de o formă agresivă de cancer, a decis să-l susțină. Asta cu toate că, anterior, când copila și familia acesteia ar fi apelat la ajutorul lui Ilie, rugându-l să-i distribuie cazul pentru a putea acumula mai ușor banii necesari pentru operație, vloggerul ar fi refuzat-o.

maxresdefault

Foto: facebook.com

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Anonymous at |

  Bumerangul se întoarce neapărat… :shock:

  Reply
 2. Anonymous at |

  :evil:

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green