36909137_2174618985900213_6434515708452798464_o

O gospodărie din Cahul, cuprinsă de flăcări! Focul a izbucnit de la o butelie de gaz care se afla în interiorul unei bucătării de vară – (VIDEO)

În amiaza zilei de ieri, pompierii au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu, care s-a produs într-o gospodărie din satul Crihana Veche, raionul Cahul.

Conform informațiilor preliminare, focul a izbucnit de la o butelie de tip propan care se afla în interiorul unei bucătării. Pentru efectuarea lucrărilor au fost direcționate două unități tehnice și un efectiv de 6 persoane.

Ajunși, pompierii au stabilit că de flăcări era cuprinsă o bucătărie cu suprafața de 21 metri pătrați, care se afla în imediata apropiere a unei casei de locuit, existând riscul ca focul să obțină răspândire. După aproximativ jumătate de oră de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să localizeze și să lichideze incendiul.

În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Focul a distrus bunurile din bucătărie și a afectat parțial antreul, dar datorită intervenției prompte a salvatorilor a fost salvată casa de locuit. Toate circumsatanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Potrivit IGSU, de la începutul anului în Republica Moldova  au avut loc 848 de incendii în care au decedat 59 de personae.


Foto/Video: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green