1-11

O moldoveancă și iubitul ei turc și-au deschis un „salon de frumusețe” prin intermediul căruia racolau tinere, care ajungeau în paturile clienților de peste hotare

Activitatea criminală a doi concubini, învinuiţi de proxenetism, a fost deconspirată de ofițerii de investigații și procurorii din capitală. Este vorba despre o tânără de 23 de ani și un bărbat de 39 ani, originar din Turcia.

Indivizii ar fi determinat la practicarea prostituţiei cel puţin cinci tinere din familii social-vulnerabile, cu vârstele cuprinse între 25 ani şi 27 ani, originare din diverse raioane ale ţării. Victimele erau determinate şi convinse să practice prostituţia în oraşul Marmaris, Turcia, în urmă cărora cuplul obţinea mijloace financiare.

Acţiunile criminale au avut loc pe parcursul anului 2016, când bărbatul şi-a deschis un salon de frumuseţe în oraşul Călaraşi, prin intermediul căruia ar fi racolat potenţialele victime. Totodată, concubinii identificau persoane prin intermediul reţelelor de socializare. Aceştia asigurau perfectarea tuturor actelor şi transportarea lor până la destinaţie.

Actualmente, bărbatul este anunţat în căutare, întrucât se eschivează de la răspundere, iar concubina acestuia este cercetată în stare de libertate. Este de menţionat că, dosarul penal intentat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism a fost remis în instanţa de judecată de către procurori.

Dacă vinovăţia lor va fi demonstrată, ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 ani până la 7 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green