pompieri

O persoană a murit, iar alta a ajuns la spital în urma unui incendiu izbucnit de la o țigără nestinsă

O persoană a decedat, iar alta a ajuns la spital după ce a suferit într-un incendiu produs în după-amiaza zilei de ieri în localitatea Proscureni din raionul Râșcani.

La fața locului a fost îndreptat un echipaj de pompieri, care a stabilit că într-o locuință arde salteaua și lenjeria de pat. O femeie de 78 de ani a decedat, iar feciorul acesteia în vârstă de 53 de ani a fost preluat de urgență la spital cu intoxicație cu monoxid de carbon.

Potrivit primelor cercetări, incendiul s-ar fi produs din cauza unei țigări nestinse. Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite ulterior.

Pompierii atenționează repetat oamenii să respecte regulile antiincendiare în special la utilizarea focului deschis, fumat sau exploatarea surselor de încălzire Conform datelor statistice ale IGSU, de la începutul anului 2019 în Republica Moldova au avut loc 203 incendii în care au decedat 36 de persoane, inclusiv un minor.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green