image1170x530cropped

O tânără din Ceadâr-Lunga, violată de un individ care i-a propus să o ducă cu mașina acasă! Bărbatul a fost recent condamnat

Un locuitor al UTA Găgăuzia a fost condamnat la 9 ani 11 luni şi 15 zile închisoare pentru infracţiuni sexuale comise asupra unei minore.

În luna noiembrie 2018, la doar câteva luni după eliberarea din locurile de detenţie, îndreptându-se cu automobilul în municipiul Comrat, individul a acostat o minoră în vârstă de 17 ani, care intenţiona să se deplaseze cu transportul de ocazie într-o localitate din raionul Ceadâr-Lunga.

Astfel, sub pretextul transportării minorei până în satul ei de baştină, inculpatul a ademenit-o în automobilul său. În timpul deplasării, însă, acesta a virat de pe traseu într-o livadă unde, prin aplicarea forţei fizice şi psihice, a comis în privinţa acesteia acţiuni violente cu caracter sexual.

Pentru acţiunile sale infracţionale, inculpatul a fost condamnat la 9 ani închisoare în penitenciar de tip închis, iar la pedeapsa aplicată a fost adăugată partea neexecutată a pedepsei stabilite printr-o sentinţă anterioară, fiind condamnat la o pedeapsă definitivă de 9 ani 11 luni şi 15 zile închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Foto: UN News

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green