1

Ofițerii de investigație au reținut membrul unei grupări criminale, condamnat la 10 ani de închisoare, care se ascundea de justiție

Un tânăr anunțat în căutare a fost reținut de angajații Secției nr.3 a Direcției Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Național de Investigații al IGP. Acesta are 24 de ani și este originar din satul Cobusca Veche, raionul Anenii Noi.

La 19 martie curent, Judecătoria Comrat l-a condamnat la 10 ani de închisoare pentru comercializarea drogurilor, cu ulterioară anunțare în căutare. Datorită măsurilor de investigație și a acțiunilor operative ale ofițerilor de investigație, acesta a fost depistat și reținut într-un apartament din sectorul Centru al capitalei pe care îl închiria pentru a se ascunde de oamenii legii.  Reținerea a avut loc la 19 iunie curent.

Angajații IGP au stabilit că bărbatul este membru activ al unei grupări criminale bine organizate, care pe parcursul anului 2019 s-a ocupat de comercializarea drogurilor de origine vegetală.

foto: unsplash.com

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green