22e9184ab42f79dbaffdb4d04e42f55e

Operațiune antidrog de amploare în toată țara! Polițiștii efectuează zeci de percheziții, mai multe persoane fiind reținute

UPDATE: Potrivit Poliției, perchezițiile vizează persoanele implicate în trafic de droguri în privința cărora existau probe pertinente că păstrează, produc, distribuie stupefiante consumatorilor.

Până la momentul de față, au fost reținute opt persoane, cu rol de organizatori și intermediari la comercializarea drogurilor. În raionul Cahul a fost reținut un bărbat de 46 de ani, anterior condamnat pentru mai multe infracțiuni grave și deosebit de grave, recunoscut în lumea criminală cu autoritate, precum și trei complici, locuitori a mun. Chișinău, la care au fost depistate peste 1 kg de marijuană, dispozitive destinate consumului de droguri, arme și muniții, precum și utilaj destinat creșterii plantelor de cânepa și împachetării drogurilor prin vacuumare.

În raionul Căușeni au fost reținute trei persoane, precum și un student al Academiei Ștefan cel Mare al MAI, care comercializau droguri de tip hașiș. La student au fost efectuate achiziții de control, iar drogurile au fost transmise investigatorului sub acoperire pe teritoriul Academiei.

Ca urmare a perchezițiilor au fost depistate plante de cânepă, un pistol fără acte de proveniență, cartușe de luptă de automat AK-47 deținute ilegal, obiecte destinate consumului de droguri, precum și droguri de tip hașiș.

UPDATE: Autoritatea criminală cunoscută sub numele de „Faraon” din orașul Cahul ar fi fost reținută în cadrul acestei operațiuni, informează publika.md. De asemenea, ar fi fost reținut și un student de la academia MAI, inclusiv trei persoane originare din Căușeni, care împreuna formează un grup specializat în trafic și realizarea hașișului și altor stupefiante.

Operațiunea antidrog de amploare în țară! Ofițerii de investigație efectuează 90 de percheziții la Fălești, Briceni, Anenii Noi, Edineț, Orhei, Ungheni, Cahul, Glodeni, Ialoveni și Chișinău. Acțiunile au loc într-un dosar privind comercializarea substanțelor narcotice. 

Potrivit informațiilor preliminare, opt persoane ar fi fost reținute. De asemenea, oamenii legii au ridicat droguri, dispozitive pentru consumul acestora, arme și muniții.

Imagine simbol: canal3.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green