img

Operatorii de comerț ambulant stradal, chemați să-și evacueze gheretele

Operatorii de comerț ambulant stradal în parcurile și scuarurile capitalei urmează să-și evacueze gheretele cu răcoritoare și înghețată din zonele de agrement, odată cu finalizarea sezonului estival 2019 pentru respectiva formă de activitate. O dispoziție în acest sens a fost semnată recent de primarul Ggneral interimar, Adrian Talmaci.

Potrivit documentului administrativ, sezonul estival pentru comerțul ambulant stradal în municipiul Chișinău se declară închis din data de 30 octombrie 2019. Astfel, agenții economici vizați vor elibera spațiile din fostele zone de activitate, cu aducerea teritoriului utilizat la starea inițială.

De cealaltă parte, preturile de sector vor monitoriza gradul de conformare al operatorilor de comerț vizați pentru evacuarea gheretelor/tonetelor, în termenele enunțate de administrația publică locală.

Pe durata sezonului estival 2019, în spațiile de agrement din Chișinău (grădini publice, parcuri, scuaruri) au fost amplasate circa 40 de puncte de comerț ambulant stradal.

Foto: chisinau.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green