37048513_1720951644618681_5291155393752334336_n-1280x720

Procurorii Anticorupție și ofițerii SIS au descins la FISC! Perchezițiile au loc inclusiv la sediul central – (VIDEO)

UPDATE: O persoană a fost reținută în urma perchezițiilor desfășurate astăzi la sediul FISC. Este vorba de Eugen Zubco – inspector fiscal. Deocamdată nu se cunoaște de ce este suspectat fucționarul.


Video: realitatea.md

Procurorii anticorupție și ofițerii Serviciului Informații și Securitate efectuează în aceste momente percheziții în sediul aparatului central al Serviciului Fiscal de Stat, situat pe strada Constantin Tănase, 9 și în sediul Directiei generale administrare fiscală a mun. Chișinau de pe strada Hâncești, 53. 

Acțiunile organelor de drept au fost confirmate prin intermediul unui comunicat, publicat pe pagina de Facebook a instituției.

„Actualmente, Procuratura Anticorupție desfășoară acțiuni de specialitate în cadrul unei direcții a Serviciului Fiscal de Stat, amplasată vis-à-vis de sediul central al SFS. SFS este deschis pentru colaborare cu organele de drept și le va oferi tot suportul necesar. Instituța își continua activitatea în regim ordinar”, se arată în mesaj.


Video: realitatealive.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Diana at |

  Este trist ca in fiecare institutie exista asemenea persoane, care ii compromit activitatea.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green