bigstock-Chisinau-Republic-of-Moldova-193187347-e1509545584437-990x556

Parlamentul organizează astăzi Ziua ușilor deschise

Parlamentul organizează astăzi, 14 septembrie, Ziua ușilor deschise. Evenimentul se înscrie în șirul acțiunilor dedicate Zilei Internaționale a Democrației, marcate la 15 septembrie.

Începând cu ora 13:00, vor fi organizate tururi ghidate ale clădirii Parlamentului. Intrarea se va face în baza unui act de identitate, din jumătate în jumătate de oră, cu înscriere prealabilă.

În această zi, vizitatorii Parlamentului vor putea vedea expoziția instituțiilor care raportează Parlamentului. La standurile informative, oamenii vor afla despre activitatea instituțiilor publice și modul în care pot participa la luarea deciziilor.

În premieră, în Parlament, va fi amenajată o zonă de joacă pentru copii. Aici micii vizitatori vor desena, face puzzle și vor participa la victorine cu premii. Toți cei interesați vor putea afla cum să întocmească corect o petiție, precum și vor putea lăsa mesaje pentru deputați.

Amintim că în această săptămână, Oficiile Teritoriale de Informare ale Parlamentului (OTIP), cu reședința în municipiul Orhei și orașul Leova, au organizat ateliere de dezbatere a modalității de implicare a oamenilor în procesul decizional.

Foto: emerging-europe.com

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green