48362779_2324459074230846_3830159196423192576_o

Partidul Liberal va participa la alegerile parlamentare în cadrul blocului ACUM – (VIDEO)

Consiliul Republican al Partidului Liberal a decis participarea formațiunii la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 în cadrul Blocului electoral ACUM, alături de PAS, PPDA si PLDM. Despre aceasta a comunicat președintele PL, Dorin Chirtoacă, potrivit căruia după dezbateri de aproximativ trei ore s-a ajuns la decizia respectivă. 

„Partidul Liberal va participa în alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 în cadrul blocului ACUM, în condițiile compromisului atins în cadrul discuțiilor cu PAS, PPDA si PLDM, compromis care constă din urmatoarele 5 puncte: calendar comun, un membru-observator PL în cadrul comisiei de meritocrație, participare pe listele de candidați și pe circumscripții, proces-verbal al ședințelor comisiei de meritocrație, stabilirea locului candidaților pe listă și pe circumscripții având în vedere mertitocrația, dar și așteptările cetățenilor.

În alegerile parlamentare, în cadrul blocului ACUM, Partidul Liberal va continua să promoveze obiectivul reîntregirii neamului românesc – Unirea cu România, ca fiind cea mai bună soluție și unica de fapt, pentru a asigura securitatea și prosperitatea cetățenilor în cadrul NATO și UE.

Până la realizarea deplină și completă a Unirii cu România, Partidul Liberal va fi solidar cu obiectivele partidelor pro-europene (tot în scopul promovării reîntregirii), va colabora cu aceste partide, cu excepția celor care manifestă complicitate cu regimul dictatorial Plahotniuc-Dodon”, se arată în decizia PL.


Foto: PL via Facebook

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. mișa at |

  Cu părere de rău, dar…conpromișii nu trebuie să pună condiții…

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green