nu_leau_ajuns_voturi

PAS a depus o contestație la CEC privind sumele de bani virate în fondul electoral al socialiștilor! Comisia a respins sesizarea

Comisia Electorală Centrală a respins în cadrul ședinței de marți o contestație depusă de Partidul Acțiune și Solidaritate. Formațiunea a informat CEC despre faptul că PSRM ar fi virat 955 de mii de lei în contul „Fond electoral” al partidului – sumă ce depășește limita admisibilă prevăzută de legislația electorală.

Potrivit autorității electorale, la 13 aprilie curent, socialiștii au prezentat un raport în care au menționat că au virat 955 de mii de lei în contul „Fond electoral” al partidului. În context, reprezentanții PSRM au subliniat că partidul politic poate transfera pe contul său o asemenea sumă, dacă acest lucru va fi menționat în raportul financiar.

În urma analizei motivelor invocate în contestație, prin prisma cadrului legislativ în vigoare și a argumentelor aduse în referință de partea contestată, CEC a adoptat hotărârea cu privire la respingerea contestației PAS ca fiind neîntemeiată.

Foto: cuvintul.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green