munca-la-negru-Medium

Patru moldoveni au ajuns să muncească în Rusia la negru, în condiții inumane, după ce au crezut în promisiunea unui conațional! Traficantul, condamnat la pușcărie

Procurorii au obţinut o sentinţă de condamnare pentru un bărbat din raionul Anenii Noi, care a traficat patru bărbaţi din acelaşi raion în Federaţia Rusă pentru a fi exploataţi prin muncă.

În decembrie 2012, inculpatul a recrutat patru bărbaţi pentru a munci în Rusia la lucrări sezoniere. Acesta le-a promis un salariu bun, cazare şi hrană gratuită.

Ajunşi în regiunea Voronej, victimelor le-au fost luate actele de identitate, fiind impuşi să muncească în condiţii inumane, timp de câteva luni, după care au fost remuneraţi cu sume foarte mici de bani.

În luna mai 2017, instanţa de fond a achitat inculpatul pe motiv că nu s-a constatat fapta infracţiunii. Sentinţa a fost atacată de procurori şi recent, prin decizia Curţii de Apel Chişinău, bărbatul a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni de detenţie în penitenciar de tip închis.

Foto: somaxtv.com

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green