ghf

Patru tineri au ajuns pe mâina Poliției după ce au jefuit în stradă o locuitoare a capitalei

Doi indivizi cu vârstele de 21 ani și 22 de ani, originari din raioanele Anenii Noi și Ialoveni, cât și complicii acestora – o tânără în vârstă de 24 ani și un tânăr de 18 ani, au fost reţinuți de către ofițerii de investigații ai sectorului Botanica. Aceștia au atacat locuitoare a capitalei, deposedând-o de geantă în care avea bunuri materiale.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 4 iunie, pe bd. Decebal, când suspecții au atacat o domnișoară în vârstă de 19 ani, care se deplasa la domiciliu. În mod deschis, aceștia i-au sustras geanta în care se aflau: două telefoane mobile de model Iphone, bani și alte bunuri materiale, cauzîndu-i victimei un prejudeciu în sumă de 40.480 lei.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală indivizii şi-au recunoscut vinovăţia, motivând că au comis infracțiunea din lipsă de bani. Anterior, suspecții au fost judecaţi pentru infracţiuni similare.

Tinerii au fost reţinuți pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei  de Poliţie a mun. Chişinău, fiind cercetați pentru infracțiunea de jaf, infracțiune care prevede pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani. 

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green