cac05c369d5e7141586b967511b266f7

Pavel Filip: „Vom fi o opoziţie activă şi constructivă, iar PDM va trece printr-o perioada de reorganizare”

Fracţiunea parlamentară a Partidului Democrat din Moldova revine în Parlament şi va activa în opoziţie. Anunţul a fost făcut astăzi de către preşedintele fracţiunii PDM, Pavel Filip, în cadrul unei conferințe de presă. 

„Nu vom fi o opoziţie care neagă orbeşte tot. Vom vota proiectele care vor aduce beneficii concrete pentru oameni. Vom fi o opoziţie activă şi constructivă. Venim de la guvernare, cunoaştem foarte bine domeniile de activitate şi le vom monitoriza cu atenţie”, a declarat Pavel Filip după o şedinţa a fracţiunii.

Totodată, ex-premierul a anunţat că Partidul Democrat va trece printr-o perioada de reorganizare. „Am discutat cu colegii şi am căzut de acord că trebuie să facem o analiză critică şi lucidă a modului în care am activat până acum şi să încercăm să venim cu noi abordări, care să aducă PDM şi mai aproape de oameni. Partidul are nevoie de curăţare. Cred că mulţi dintre noi au simţit că partidul are nevoie de o schimbare”, a precizat preşedintele fracţiunii.

Tot astăzi, în cadrul şedinţei fracţiunii au fost desemnaţi cei care vor reprezenta formaţiunea în conducerea Parlamentului şi în comisiile permanente. Monica Babuc a fost propusă pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului Republicii Moldova.


Foto: pdm.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green