56893_1454060719

PCRM a pregătit o moțiune împotriva ministrului Apărării, Anatol Șalaru

Deputații fracțiunii parlamentare a PCRM, care anterior au lansat mai multe acuzații la adresa ministrului Apărării, au pregătit o moțiune de cenzură în privința lui Anatol Șalaru. Comuniștii și-au motivat inițiativa prin faptul că sunt nemulțumiți de „modul neprofesionist de conducere a forţelor armate”.

„Membrii fracțiunii au constatat agravarea permanentă a situaţiei în domeniul apărării, asupra modului neprofesionist de conducere a forţelor armate de către domnul Șalaru. Ministrul apărării manifestă o atitudine iresponsabilă față de securitatea statului și față de apărarea națională, iar retorica Dumnealui este îndreptată, exclusiv, pentru aderarea Republicii Moldova la NATO și unirea cu România. Această poziție este promovată nu doar în țară, dar și în cadrul vizitelor oficiale în străinătate”, se menționează într-un comunicat de presă al partidului.

Amintim că acum o săptămână în cadrul unei conferințe de presă, liderul PCRM, Vladimir Voronin a adus critici dure la adresa lui Anatol Șalaru. „Principalul veterinar al țării, în același timp ministru al Apărării, depune jurământ, după care iese și spune că vrea aderarea la NATO. Toți din jurul lui umblă cu măliga în gură, se uită la dânsul și nici măcar nu-l duc la psihiatru să-l controleze”, a declarat atunci comunistul.

Foto: sputnik.md

Răspândește știrea!

3 Comentarii

 1. Ghita at |

  S-o frece acest Salaru, precis nu este bun de ministru apararii!

  Reply
 2. Lol at |

  Poate a pleca la mama dracului acest Salaru, ca prea mult da din plisc.

  Reply
 3. Dimka at |

  Vorosca ma uit ca da glas, nu vrea sa iasa la pensie si gata).

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green