fa2a9529_44216200

PD l-a dat afară din rândurile formațiunii pe consilierul din Briceni, care a accidentat mortal un copil de 7 ani săptămâna trecută

Consilierul local din satul Corjeuți, Iurie Groza, care a accidentat mortal un copil de 7 ani, a fost exclus din rândurile Partidului Democrat. Despre aceasta a anunțat liderului formațiunii, Vlad Plahotniuc, în cadrul briefingului săptămânal. 

„Partidul Democrat condamnă cu fermitate un astfel de comportament, atât înainte de accident, atunci când Iurie Groza a urcat în stare de ebrietate la volan, cât și după accident, când a fugit de la locul faptei”, a menționat Plahotniuc.

Amintim că accidentul s-a produs duminică, 25 februarie. Copilul de 7 ani a fost lovit mortal de mașina consilierului în timp ce se întorcea cu mama sa de la biserică. Potrivit oamenilor legii, șoferul în vârstă de 32 de ani, aflat la volanul unei Toyota, se afla sub influența acoolului.

Foto: canal3.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green