big__mg_7823

PDM comentează tentativa de omor a liderului formațiunii, Vlad Plahotniuc: „Așteptăm ca instituțiile de drept să-și facă datoria…”

Reprezentanții Partidului Democrat din Moldova au emis astăzi un comunicat în care menționează că au luat act de informațiile furnizate de instituțiile de drept din Republica Moldova și Ucraina, în privința unei tentative de asasinat la adresa președintelui formațiunii, Vlad Plahotniuc. 

„Condamnăm cu fermitate acest act criminal și așteptăm ca instituțiile de drept să-și facă în continuare datoria cu profesionalism și să-i depisteze pe toți cei implicați, inclusiv pe cei care au comandat asasinatul”, se arată în comunicat.

De asemenea, democrații menționează că, la această etapă, se vor abține de la a comenta speculațiile în privința scopului celor care au pus la cale atentatul, dar vor urmări cu atenție comunicările oficiale ale autorităților din cele doua țări și evoluția investigației în acest caz.

Foto: pdm.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green