big-partidul-democrat-din-moldova-initiaza-campania-de-colectare-a-semnaturilor-in-toata-tara-pentru-demiterea-lui-igor-dodon

PDM iniţiază campania de colectare a semnăturilor pentru demiterea lui Igor Dodon

Partidul Democrat din Moldova a anunțat astăzi că iniţiază campania de colectare a semnăturilor în toată ţara pentru demiterea președintelui Igor Dodon, pe motiv de trădare de Patrie, finanţare ilegală din exterior a PSRM şi uzurpare a puterii în stat.

Potrivit unui comunicat PDM, campania a fost lansată întru realizarea cerinţelor manifestanților care la 9 iunie au participat la un protest paşnic, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, pentru apărarea constituţionalităţii şi au adoptat Rezoluţia pentru Apărarea Ţării.

„Pentru a-şi pune în aplicare planul de vânzare a ţării, Igor Dodon împreună cu socialiştii şi Blocul ACUM au întreprins o tentativă de lovitură de stat. PDM consideră că, prin această trădare ruşinoasă, cetăţeanul Igor Dodon şi-a pierdut orice legitimitate, mai ales după ce întreaga ţară a văzut modul în care a încercat să pună în practică un plan de federalizare a Republicii Moldova, dar şi modul în care preşedintele ţării recunoaşte că socialiştii au fost finanţaţi ilegal din Federaţia Rusă cu zeci de milioane de dolari în ultimii ani.

Prin urmare, Partidul Democrat din Moldova va continua acţiunile legale până va fi îndeplinită dorinţa cetăţenilor ca preşedintele devenit nelegitim, Igor Dodon, să demisioneze din funcţie.Aşadar, îi solicităm lui Igor Dodon să nu se mai agaţe cu disperare de putere, să demisioneze şi să meargă la judecata poporului, în cadrul alegerilor prezidenţiale anticipate”, se arată în același comunicat.

Foto: pdm.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green