11

Pentru toți fanii împătimiți de sportul rege: UEFA.TV

În perioada de carantină generală, UEFA a pregătit o surpriză specială pentru fani. Platforma digitală UEFA.tv pune gratuit la dispoziția suporterilor meciuri memorabile.

UEFA.tv este o aplicație lansată pe Apple TV, Android TV și Amazon Fire TV.

În timp ce fanii din întreaga lume sunt îndemnați să rămână acasă din cauza pandemiei COVID-19, UEFA.tv – canalul OTT al UEFA – vă va oferi un program regulat de meciuri clasice ale cluburilor și echipelor naționale din arhiva de neegalat a UEFA și a fotbalului European, precum și povești despre cei mai mari jucători și alte momente istorice.

Meciurile clasice din UEFA Champions League din anii trecuți se vor juca marți și miercuri, urmate de meciuri lejere din UEFA Europa League, joi. Meciuri memorabile de la Campionatul European, Women’s EURO și Women’s Champions League vor fi, de asemenea, disponibile pe canalul UEFA.

Canalele de social media extrem de populare ale UEFA așteaptă fanii pe tot parcursul carantinei, aducând la viață momentele cheie din istoria fotbalului și oferind posibilitatea de a pune întrebări unora dintre jucătorii legendari implicați în proiect.

Avem mai multe vești bune ce țin de aplicația UEFA.tv. Aceasta este disponibilă pe majoritatea televizoarelor smart, Apple TV, Android TV și Amazon Fire TV, pe lângă aplicațiile deja existente, Android și iOS pentru smartphone și tabletă. Utilizatorii UEFA TV înregistrați se pot conecta pe aceste platforme printr-un simplu proces de logare. Cei care încă nu au un cont se pot înregistra gratuit pe oricare dintre aplicații sau pe www.uefa.tv.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green