1-16

Percheziții „Fulger” la șase adrese din Chișinău! Oamenii legii au dat de urma unor traficanți specializați în comercializarea heroinei și a drogurilor de origine vegetală

Procurorii din Chișinău și angajații de la „Fulger” au desfășurat concomitent mai multe percheziţii autorizate în contextul combaterii traficului ilicit de droguri pe teritoriul capitalei.

Forţele de ordine au descins la domiciliile a şase indivizi cu vârstele cuprinse între 20 ani şi 30 ani, dintre care doi din ei anterior au fost judecaţi pe furturi şi infracţiuni legate de droguri.

În urma acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală întreprinse, poliţiştii şi procurorii au depistat şi ridicat substanţe narcotice de tip heroină şi de origine vegetală, precum şi cântare electronice folosite la comercializarea drogurilor, fiind sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Actualmente forţele de ordine continuă investigaţiile de specialitate pentru a identifica eventualii complici ai suspecţilor, precum şi originea cantităţilor de droguri ridicate în urma percheziţiilor.

Conform legislaţiei penale în vigoare, persoanele bănuite de punerea în circulaţie ilicită a substanţelor narcotice riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 ani până la 15 ani.

Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green